Track din pakke

Vent venligst 24 timer fra det tidspunkt, du modtager dit tracking nummer før du rykker os. Dit tracking nummer blev sendt til dig via den e-mail du brugte i checkout. Du kan spore din pakke enten fra den e-mail du har modtaget om at din pakke er afsendt eller ved at indtaste tracking nummeret på enten DAO eller GLS hjemmeside.

Track hos DAO Track hos GLS

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Din forsendelse kan spores via linket i den e-mail du har modtaget som bekræftelse på, at din ordre er afsndt. Der kan gå op til 24 timer fra du modtager dit tracking nummer til det bliver aktiviveret og synligt i systemet hos virksomheden der skal levere din pakke.

Når din ordre er afsendt er vi, ikke i stand til at foretage ændringer i ordren eller forsendelsesmetoden. Der er et lille tidsrum fra bestilingstidspunktet til afsendelsestidspunktet, hvor vi er i stand til at annullere ordren eller leveringsadressen.

Hvorfor har jeg ikke modtaget et tracking nummer?

Alle ordrer vil modtage en afsendelses bekræftelse til din email, denne er inkl. et tracking nummer.
– Venligst tjek din ordrebekræftelse og sørg for at du har angivet den korrekte e-mail.
– Dernæst bedes du tjekke din spam-mappe i din indbakke.
– Vær opmærksom på, at vi sender dig to e-mails. Den første er en bekræftelsesmail for modtagelsen af din ordre.
– Den anden er afsendelses bekræftelsemail med et tracking nummer, der vil være aktiv inden for 24 timer, da der kan være forsinkelser med vores fragtmænds teknologi.