Historien bag Snowdy

Kundeservice i verdensklasse

Snowdy.dk er en dansk webshop, der siden Januar 2017 er drevet af Anton og Thomas. Vi har Danmarks største udvalg af face shields til markedets bedste priser. På vores kontor og lager på Østergade 24 D i Helsinge sidder Anton, som står for den daglige drift af Snowdy. Der ud over hjælper far til. Så der er tale om en regulær  far og søn forretning. Anton har efterhånden fået erfaring med webshops og kundeservice. Vores kundeservice naturligvis helt afgørende for vores forretning. Vi vil være de bedste, også til kundeservice.  

“Danmarks største”

Hos Snowdy.dk har vi store krav til kvaliteten af alle vores produkter og sørger for, at vi udelukkende tilbyder vores kunder markedets bedste produkter ud fra kvalitet og pris. Vi følger konstant med i markedet for face shields og opdaterer jævnligt vores produktsortiment, for at have de nyeste og bedste designs på markedet. Vi bestræber os efter at vi også i fremtiden kan tilbyde Danmarks største udvalg af face shields. I skrivende stund har vi mere end 80 forskellige designs på lager og mange flere på vej hjem.

Vores målsætning

Vi arbejder hver eneste dag efter 3 mål, som skal sikre at vi er blandt de allerbedste.  

Vores kundeservice er vigtig, hver eneste gang. Vi vil være de bedste. (Se vores Trustpilot-score her)

Vi skal tilbyde vores kunder Danmarks største udvalg af face shields. (Se vores store udvalg her)

Vores leveringtider skal altid overholedes. (Læs mere om vores levering her)

 

Der er svar på mange spørgsmål på vores kundeservice side. Du er også meget velkommen ti kontakte os på +45 50 455 112 eller support@snowdy.dk. Vi håber også du vil følge os på Facebook og Instagram.

Snowdy teamet

Thomas Krusborg
Indehaver

Anton Krusborg
Salg & Kundeservice

Dig?
Skal du arbejde for os?